V Litoměřicích se odehrál turnaj o pohár starosty.

Redakce | 26. 11. 2023

​V sobotu 25.11. 2023 se uskutečnil první ročník halových turnajů o pohár starosty města Litoměřice pro děti narozené v roce 2016 a 2015.

V dopoledních hodinách se uskutečnil turnaj ročníku 2016, kde mezi sebou postupně bojovaly týmy: FK LTM modří a žlutí, TJ Sokol Pokratice, SK Sokol Brozany, FK junior Děčín, FK Baník Most-Souš, ASK Lovosice a TJ Lokomotiva Česká Lípa. Po tuhém boji zůstal putovní pohár starosty Litoměřic v domácím prostředí, když celý turnaj ovládli hráči FK LTM modří.

V odpoledních hodinách se rozeběhl turnaj pro ročník 2015. Své síly změřilo 8 týmů. FK LTM modří a žlutí, TJ Sokol Pokratice, SK Sokol Brozany, FK Junior Děčín, T.J. Mojžíř, ASK Lovosice a DFA Roudnice nad Labem-Hrobce. Finálový zápas ovládl nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 FK Junior Děčín, který tak na druhé místo odsunul domácí tým FK LTM modří. Putovní pohár tak cestuje do Děčína.

Oba turnaje se nesly ve skvělé atmosféře, bylo k vidění mnoho krásných branek a fotbalových akcí. Chtěli bychom poděkovat panu starostovi, který převzal záštitu pod těmito turnaji a dále pak vedení 6.ZŠ u Stadionu, které nám poskytlo halu, pro uskutečnění těchto turnajů. Již nyní se těšíme na další ročníky.