Devítibodový víkend!

Redakce | 18. 10. 2021

Áčko, Béčko i Garda zvládli své utkání na výbornou.

Stará garda v pátečním utkání porazila Malé Žernoseky 7:0. V tabulce se tak posouvají na 3. místo.

Rezerva si připsala tři body po výhře v Lukavci. „ Musím všechny kluky pochválit, v utkání se nám dařilo snad kromě začátku úplně všechno. Vstoupili jsme do utkání opět s taktikou nenechat soupeře hrát, vysoko napadat, vytvářet si šance a hlavně držet balón. Po našem nezakončeném útoku soupeř šel do vedení 1:0, ale my jsme rychlou odpovědí vyrovnali. Do konce poločasu jsme přidali ještě tři branky, a utkání bylo rozhodnuto. Nejlepší zápas z naší strany letos? Minimálně první poločas určitě ano. Do druhého poločasu jsme prostřídali a trošku změnili taktiku. Soupeř musel hrát, takže jsme bránili od půlky a čekali na protiútoky. To se vyplatilo a brankou na 5:1 jsme zatloukli poslední hřebíček do rakve.“ Utkání zhodnotil záložník Jan Grus. „ Tři body věnujeme našemu trenérovi Kubovi, protože z osobních důvodů nemohl být přítomen. “ Dodal Honza Grus.

Poslední na programu bylo utkání našeho A –mužstva. V rámci 12. kola Litoměřicko zvítězilo nad Oldřichovem 3:0. Tradičně vám přinášíme hodnocení hlavního trenéra Štefana Knapíka.

„ V neděli nás čekal další souboj v domácím prostředí. Od úvodních minut bylo patrné, s jakou taktikou přijel soupeř z Oldřichova. Hrát ze zabezpečené obrany, využít rychlé protiútoky nebo standartní situace. První poločas nebyl z naší strany ideální, při postupném útoku byla naše kombinace velmi pomalá, chyběl nám pohyb bez míče i správné načasování náběhu, a proto se nám moc nedařilo dostat se do zakončení. Po změně stran se náš herní projev změnil, rychlejší a přesnější kombinace, více pohybu, dostali jsme se do tempa a díky tomu se nám podařilo soupeře přehrát a utkání zvládnout za tři body. Lepší je vyhrávat než prohrávat. “