Osmé kolo v Neštěmicích se vůbec nevydařilo.

redakce | 1. 10. 2024

Áčko a Béčko si z Neštěmic přivezlo dohromady pouze jeden bod.

V sobotu bylo na programu utkání osmého kola krajského přeboru mezi litoměřickým A-mužstvem a domácími Neštěmicemi.

Vstup do utkání se tentokrát nevydařil. Už v sedmé minutě šli domácí do vedení po chybné rozehrávce žlutomodrých hráčů. Na tento moment se do konce prvního poločasu Litoměřicku nepodařilo zareagovat, a tak šel Český Lev do druhé půle s jednobrankovým náskokem. Ten se domácím hráčům podařilo ještě dvakrát navýšit, a to i přesto, že hráli celý druhý poločas v deseti. V šedesáté minutě udeřili domácí z brejkové situace a v 71. minutě, po další chybné rozehrávce, šli Neštěmice do vedení 3:0. O snižující branku na 3:1 se postaral Jan Králík, který si naběhl na centr a hlavičkou umístil míč k přední tyči.

Následující utkání odehraje naše Áčko v sobotu 5.10. od 10:30 na hlavním stadionu v Litoměřicích. Soupeřem v rámci 9. kola bude FK Tatran Kadaň.

Po nevydařeném utkání litoměřického A-mužstva se v neděli do Neštěmic vydalo naše Béčko. Od první minuty byla převaha jasně na straně žlutomodrých fotbalistů. Bohužel kvůli nekvalitní koncovce padla pouze jedna branka, o kterou se postaral Marek Faust. Domácím se po změně stran podařilo ve 51. minutě vyrovnat na 1:1. O deset minut později byl vyloučen útočník Neštěmic, který obdržel druhou žlutou kartu. I přes početní výhodu se Litoměřicku nepodařilo zvrátit utkání na svou stranu a po několika jasných příležitostech se šlo do penaltového rozstřelu, který nakonec ovládl domácí tým z Neštěmic.

V rámci devátého kola hostí litoměřická rezerva TJ Slavoj Úštěk v sobotu 5.10. od 12:30 v Mlékojedech.

Přijďte nás podpořit!