Áčko si z Kadaně přivezlo dva body. Béčko vyhrálo utkání o první místo.

Redakce | 6. 5. 2024

Po uplynulém víkendu panuje dobrá nálada. Litoměřické A-mužstvo zvítězilo v penaltovém rozstřelu a B-mužstvo obhájilo první místo díky výhře 3:1 nad Podřipanem.

Svěřenci trenéra Knapíka vstoupili do dalšího anglického týdne správnou nohou. Po třiceti minutách hry šel Tatran do dvoubrankového vedení, které ale Dominik Ebert a Petr Výborný dokázali vyrovnat. O výsledku rozhodovala penaltová loterie, kterou lépe zvládli litoměřičtí v poměru 3:5.

„ Náročné utkání, ve kterém mohla zvítězit obě mužstva. Soupeř neproměnil dvě penalty, my trefili čtyřikrát konstrukci brány. Postavení v tabulce obou týmů nejlépe charakterizuje průběh zápasu. Lepší je vyhrávat než prohrávat.“ Takto zhodnotil utkání Štefan Knapík.

Po nedělním zisku dvou bodů se bude Áčko připravovat na středeční semifinálové utkání. V rámci poháru ÚKFS budou žlutomodří fotbalisté hostit na domácím stadionu ústeckou Armu. Náročný týden uzavře sobotní duel mezi Litoměřickem a SK Brnou, která je v čele tabulky krajského přeboru. Utkání se odehraje na hlavním stadionu v Litoměřicích tradičně od 10:30.

Dařilo se i naší rezervě. Ta v sobotu zvládla náročné utkání o první místo, když zvítězila 3:1. Do Mlékojed zavítal soupeř z Rovného, který litoměřické rezervě šlape na paty. Proto bude důležité zvládnout následující utkání, které sehrajeme naše Béčko v sobotu na půdě Hoštky.