Předseda klubu Robert Mühlfait zhodnotil podzimní část.

Redakce | 23. 1. 2023

​Podzimní část sezóny se nesla v duchu začleňování mladých hráčů do sestavy mužů A i B.

Dospívající hráči, končící tento rok v dorostu, dostávali pravidelnou porci minut v mužích B, kde rozhodně nezklamali. Svým přístupem a herním pojetím dali najevo, že okresní přebor pro ně není hranicí jejich možností.

V mužích A získávali své zkušenosti mladí hráči, na kterých bychom chtěli v budoucnu stavět. Jedná se o hráče, kteří se k nám vraceli z vyšších dorosteneckých soutěží, nebo o hráče z litoměřického okresu, kteří si svou předváděnou hrou zasloužili možnost zkusit si zahrát krajský přebor. Všichni tito hráči jsou příslibem do budoucnosti a je jen na nás, abychom jim tu vytvořili takové prostředí, aby se jim u nás líbilo.

Děti a mládež nás reprezentuje v krajských a okresních soutěžích, kde si vede více než dobře. Nejvíce vyčnívají výsledky staršího dorostu, který se pohybuje na špici krajského přeboru. Společně s trenéry se snažíme stavět na základech kvalitní přípravy a tréninků, které by měly kopírovat moderní trendy.

Na nás na vedení je, abychom jim k tomuto vytvářeli příhodné podmínky. Není to vždy jednoduché a některé věci vyžadují delší časové období. Jsme ale optimisté a věříme, že jdeme po správné cestě.