Modlany odjíždí z Litoměřic s tříbodovým ziskem..

Redakce | 3. 10. 2022

Ze sedmého kola krajského přeboru dospělých Litoměřicko odešlo jako tým poražených.

Po skvělém středečním výkonu s Neštěmicemi přijely do Litoměřic Modlany. Do dvacáté minuty byli žlutomodří aktivnější a vytvářeli poměrně dost střeleckých pokusů. Bohužel ale žádný nedokázali přesněji vyřešit, a tak udeřil soupeř. V jednadvacáté minutě si hostující Jan Brezovský našel centr a pohodlně hlavou uklidil míč za záda Jonáše Strnada. Hosté se po vedoucí brance zatáhli a vyčkávali na brejkové situace. Jenže čekání netrvalo dlouho. V 35. minutě Modlany využily chyby naší obrany a navýšily náskok na dvoubrankový.

Po výměně stran Litoměřicko pokračovalo v aktivitě, ale marně. Nepřesnost v předfinální a finální fázi stála Litoměřicko body. Šestapadesátá minuta přinesla další obrovskou chybu naší obrany, ze které vyústila branka hostů na 0:3. Litoměřicko otevřelo hru a snažilo se s výsledkem něco udělat. Nebýt dobře postavené konstrukci a zákroku Jonáše Strnada, mohli být přítomní diváci svědky slušného debaklu. O snížení na 1:3 se postaral Petr Hranička, když si mazácky poradil se zakončením á la Tonda Panenka.

Litoměřicko tak zůstává na deváté příčce. V sobotu je na programu DERBY! ASK Lovosice budou hostit naše A-mužstvo od 10:30.