Den s fotbalem!

redakce | 17. 9. 2020

Ve středu 16.září se na našem stadionu uskutečnil Den s fotbalem. Cílem akce bylo představit dětem různé pohybové a fotbalové dovednosti. Den s fotbalem byl určený pro všechny a byli jsme velmi mile překvapeni, že si na naše hřiště našlo cestu zhruba 80 dětí.

Naši trenéři v čele s šéftrenérem mládeže Pavlem Zunou si pro děti připravili na hrací ploše osm různých cvičení. Některá stanoviště byla zaměřena na fotbalové dovednosti, jiná na všeobecný pohyb a nebo také na sílu.

První děti se pustily do plnění úkolů krátce po 15 hodině a po několika desítkách minut, po projití všech stanovišť, na ně čekala zasloužená odměna v podobě několika drobných dárků a sladkostí od klubu FK Litoměřicko. Starší děti měly největší radost z fotbalových kartiček. Pro ty menší bylo vrcholem dne, když dostali na krk medaili.

Již nyní se těšíme na další Den s fotbalem a věříme, že i příště bude hezké počasí a opět uvidíme spoustu dětské radosti v očích našich fotbalových nadějí!

Chtěli bychom poděkovat za možnost uspořádání dne s fotbalem našim partnerům v čele s městem Litoměřice, obchodu Sony’s Shop za odměny pro děti a také všem trenérům, kteří zabezpečili hladký průběh akce.

Fotogalerie