Starší žáci nedotáhli utkání v Děčíně do vítězného konce.

Redakce | 7. 10. 2021

FK Junior Děčín - FK Litoměřicko, z.s. 3:2 Penalty 4:2 (1:2)




V osmém kole jsme zajeli do Děčína, kde jsme hráli mistrovské utkání s domácím Juniorem. Po minulém utkání, kdy jsme si zápas rozebrali, jsme si udělali nějaké závěry. Jedním z těchto závěrů bylo změna rozestavení.

Do zápasu s lídrem soutěže jsme šli s novým rozestavením. Od začátku zápasu se jednalo o důrazné a soubojové utkání, ale vše proběhlo férově. Výsledkem tohoto přístupu byl první gól, který vstřelil Tony, kdy jsme využili důrazu a napadání. Druhý gól byl víceméně podobný. Využili jsme napadání a po zisku míče krásně zakončil kapitán týmu Jan Živnůstka. Do poločasu se domácím podařilo snížit na 1:2 z přímého volného kopu.

Celý druhý poločas se jednalo o vyrovnané utkání. Oba týmy si vytvořili několik brankových příležitostí, které nebyli využity. V poslední minutě utkání se domácím podařilo vyrovnat na 2:2 opět z volného přímého kopu.

V penaltovém rozstřelu byli úspěšní domácí hráči.

Musím všechny pochválit, jak jsme k zápasu přistoupili, kdy jsme se domácím vyrovnali důrazem a přidali i něco navíc. Doufám, že nás tento zápas i když to výsledkově nevyšlo povzbudí do další práce, abychom na sobě chtěli pracovat a zlepšovat se a výsledek se dostaví.

Branky: 30. Chvojka Matěj, 70. Zuček Jan - 11. Le Pham Thanh Long, 22. Živnůstka Jan

Sestava: Bat’ha Daniel, Ulbrich Ondřej, Gaudes Henry, Tupý Martin, Holý Ondřej, Fraňous Marek, Tuma Matouš, Živnůstka Jan, Rožec Miloslav, Le Pham Thanh Long, Rážek Matyáš
Náhradníci: Kupka Rudolf, Bouda Viktor, Pospíšil Samuel, Suroviak Jiří

Václav Kunert, trenér FK Litoměřick