Víkendové zápasy a turnaje

Redakce | 20. 6. 2021

Opět přinášíme přehled výsledků z utkání a turnajů našich mužstev. Tento víkend se pro většinu mužstev jednalo o poslední příležitost si zahrát před prázdninovou přestávkou.

A - Muži

FK Bílina - FK LTM 4:0 (2:0)

sestava FK LTM: Mikoláš (45. Holub)- Bezděka (45.Foltýn), Janouš, Matějka, Januška(60. Bezděka), Nergl(45.Varchol), Dura, Hájek, Flégl, Pocner, Zákravský

Hodnocení trenéra Štefana Knapíka:
" K poslednímu přípravnému utkání v této neúplné sezóně jsme přijeli na půdu Bíliny. Proti domácímu celku jsme nastoupili v kombinovaném složení s hráči B-týmu a s odhodláním předvést pracovitý výkon. Začátek se pro nás vyvíjel velmi dobře, dařilo se nám získávat míč na útočné polovině, a tím jsme dostávali šance ohrozit soupeře. Bohužel naše řešení v poslední třetině hřiště není dobré a ve 30. minutě přišel trest z kopaček domácích. Druhý gól přidali domácí po našem nedůrazu ve vápně těsně před poločasovým hvizdem. Utkání se hrálo ve velkém vedru a v druhém poločase nám rychleji docházeli síly. Soupeř nás dorazil ještě dvěma brankami.
Utkání přineslo novou zkušenost pro naši mladou sestavu. Někteří hráli za A-tým poprvé a na jejich výkonech se projevila nervozita. V některých situacích kluci předvedli, že fotbal hrát umí, škoda neproměněných gólových příležitostí, výsledek mohl být přívětivější."


U19

FK LTM - FK Baník Most - Souš 1:2

sestava FK LTM:

I. poločas
Sedláček - Löwy, Mecera (C), Šustr, Vraný - Hervert, Machaj, Makrlík, Chyma - Kučera L. - Novotný Ma.

II. poločas
Sedláček - Křístek, Mecera (C), Šustr, Vraný - Skřivánek, Machaj, Makrlík, Janouš (od 65´Chyma) - Ebert (od 60´Kučera L.) - Novotný Mi. (od 55´Novotný Ma.)

Hodnocení trenéra Zuny:
"Do zápasu jsme šli s vědomím, že hrajeme o třetí příčku turnaje Covid Cup 2021. Začátek zápasu nám nevyšel, všude jsme byli pozdě a působili ospalým dojmem. Soupeř byl dominantnější, dvacet minut naprosto ovládal hřiště, za což byl odměněn vedoucí brankou zápasu. V úmorném vedru jsme po krátké osvěžovací pauze udělali změnu v rozestavení a postupně začali vyrovnávat nejen hru, ale i skóre utkání. Ve 28. minutě se krásnou střelou z dálky prosadil Machaj. Po pěkné akci, o pět minut později, skóroval do prázdné branky hráč Mostu Skurovec a ukázalo se, že to byla branka vítězná. V druhém poločase jsme měli několik slibných příležitostí, bohužel vyrovnat se nám nepodařilo a v perfektně obsazeném turnaji, tak končíme na pěkném čtvrtém místě. Celý turnaj, který se odehrál v posledních pěti víkendech, hodnotíme velmi kladně. Jednalo o perfektní přípravu s týmy hrajícími vyšší soutěže a ukázalo se nám spoustu věcí, na kterých musíme pracovat."


U13

Turnaj v Lovosicích - brzy doplníme.


U10

U10 se zúčastnila finálového satelitu v Mostě. Více zde v sekci zápasy https://www.fklitomericko.cz/youth?category=U10


U9

U9 se zúčasnila turnaje v Neštěmicích. Více zde v sekci zápasyhttps://www.fklitomericko.cz/youth?category=U9


U8

U8 se zúčasnila turnaje v Libouchci. Více zde v sekci zápasy https://www.fklitomericko.cz/youth?category=U8


Fotogalerie