Konec sezóny!

Redakce | 22. 6. 2022

Litoměřicko zakončilo sezónu 2021/2022 vítězně za podpory dětí z dětského domova a Vojtaana.

V posledním kole krajského přeboru dospělých Litoměřické A-mužstvo hostilo na domácím stadionu soupeře z Modré. Od první minuty bylo jasně vidět, že po předchozích porážkách se hráči v žlutomodrém dresu snaží zakončit sezónu vítězně, když se už v šesté minutě prosadil Jára Suroviak. Druhou branku přidal Petr Hranička, který překonal brankáře z bezprostřední blízkosti po standartní situaci. V prvním poločase se více nestalo a tak šlo Litoměřicko do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas začali lépe hosté, kteří v dvaašedesáté minutě dokázali snížit stav, kdy se zpoza vápna prosadil Marcos Elielton Miranda. O další změnu skóre se postaral znovu Jaroslav Suroviak, který proměnil svou šanci v 79. minutě, po průnikové přihrávce Jakuba Grunerta. Tentýž hráč dokonal HATTRICK o dvě minuty později. Jará Suroviak přelstil brankáře hostů střelou z poloviny hřiště a dodal klid na kopačky žlutomodrých. Další branku přidal mladý Lukáš Marič, který si našel centrovaný balón od jeho staršího bratra Matěje. Hostům se ještě podařilo snížit na 5:2 minutu před koncem, ale na výsledku to nic nezměnilo. Litoměřicko z posledního kola odešlo jako vítěz a spokojeně uzavřelo sezónu 2021/2022.

Utkání tradičně zhodnotil hlavní trenér Štefan Knapík.
„Utkání se odehrálo v naší režii, po rychlém dvoubrankovém vedení jsme se uklidnili, dobře kombinovali, ale ve finálních situacích se nám nedařilo. Ve druhém poločase soupeř snížil, je dobře, že jsme přidali další branky a utkání dohráli v poklidu...“

Jménem celého klubu vám děkujeme, že jste pravidelně podporovali náš A-tým. Doufáme, že se ještě ve větší sestavě společně setkáme další sezónu!